Een unieke kijk op je nieuwe keuken

De keuze van een nieuwe keuken roept vaak enkele bijkomende vragen op… Zitten alle huishoudtoestellen wel op de juiste plek? Is er genoeg bewegingsruimte?  Past de kleur van de keuken wel bij de vloer? Bij Vreys Keukens kan u uw keuken op voorhand ontdekken in 3D en daarmee zijn deze vragen nu direct te beantwoorden!

Keukentoestellen op maat

In onze showrooms kan je enkele van onze moderne, landelijke of tijdloze keukens bekijken. Het ontwerpen van een keuken is bij Keukens Vreys echter maatwerk. Een 3D-ontwerp houdt in dat je de keuken in ware grootte kunt ervaren. Het voelt alsof je midden in je nieuwe droomkeuken staat en meteen kan zien of de plaatsing van de keukentoestellen past bij jouw wensen.

Meerwaarde bij het nemen van beslissingen

Een realistische weergave in 3D biedt net dat tikkeltje extra informatie die je nodig hebt bij het beslissen over jouw keuken. Onze adviseurs luisteren graag naar jouw wensen en bouwen met passie mee aan het verwezenlijken van jouw droomkeuken.

landelijke keuken