Welke trends mogen we verwachten? Welke trends werden de afgelopen jaren al ingezet en zetten ze zich ook dit jaar verder? Keukens Vreys volgt al dit nieuws voor u op de voet en uiteraard kan u ze allemaal bekijken in onze showroom in Lommel.

 

Kookeiland staat centraal in een woonkeuken

De keuken wordt steeds meer de centrale ruimte van de woning als een plaats waar het gehele gezin samenkomt en gezelligheid voorop staat. Keukens worden qua oppervlakte steeds groter en worden aangevuld met een mooi kookeiland met zitgelegenheid. De traditionele afgezonderde keuken blijft dus verder terrein verliezen aan de woonkeuken. Koken en wonen blijkt nu eenmaal een gouden combinatie.

 

Duurzaamheid ook voor particulieren van belang

Er worden steeds meer keukens gefabriceerd die werkelijk zo lang mogelijk mee kunnen. Dit door het juiste materiaalgebruik en het inzetten van al eerder gebruikte materialen en spullen. Het verkleinen van de ecologische voetafdruk wordt, ook in de keukenbranche, de komende jaren steeds belangrijker.

 

‘Donkere’ tinten blijven in opmars

Witte keukens maken steeds meer plaats voor zwarte keukens. Deze trend, die zich de afgelopen jaren al inzette, gaat zich ook dit jaar doorzetten. Vele donkere tinten worden gebruikt en ook de kleur groen gaat een grotere rol spelen. Verder woorden goudkleurige elementen steeds vaker toegepast in de keuken, vaak als accentkleur voor onder andere de kraan, de gootsteen en de afzuigkap.

 

Wij adviseren u met plezier bij het kopen van uw nieuwe keuken in Lommel!