U heeft waarschijnlijk al wel eens gehoord van dat groene eivormige BBQ-wondertje, of misschien overweegt u om zo’n prachtige & stijlvolle keramische houtskoolbarbecue van Big Green Egg aan te schaffen voor uw keuken?

Met de Big Green Egg kan u uw vrienden of familie inpakken tijdens één van de gezellige BBQ-avondjes. De Big Green Egg heeft namelijk een unieke bakmethode en is dan ook niet te vergelijken met een gewone barbecue. Het principe is gebaseerd op de 3000 jaar oude Chinese ‘Kamado’, verbeterd en aangepast aan de eisen van deze tijd. De Big Green Egg is gemaakt van superieur gebakken, hittebestendige keramiek en heeft de exclusieve rechten om een door de NASA ontwikkelde en gepatenteerde bakmethode te gebruiken.

De Big Green Egg is een nieuwe en geavanceerde barbecue, die ook te gebruiken is als een volledige en goede buitenkeuken. Je kunt er namelijk niet alleen mee barbecueën maar ook roken, stomen, bakken, grillen en koken. Met de Big Green Egg kan u, in tegenstelling tot een gewone barbecue, de warmte perfect regelen.

U vindt de Big Green Egg bij uw officiële verdeler voor Noord-Limburg: Electro Vreys / Keukens Vreys in Lommel.