1. De nieuwe Quooker kraan, onmisbaar!

 

Kokend water direct uit de kraan halen… een overdreven luxe? Inmiddels zweren velen bij dit concept waarmee binnen een seconde kokend water op tafel staat. Quooker blijft ondertussen innoveren. Ook naar design wordt uitvoerig gekeken en een Quooker kraan kan vandaag in elke soort keuken ingepast worden. Bij Vreys Keukens in Lommel vindt u een uitgebreid aanbod aan Quooker kranen.

 

  1. Effen kleuren

 

Een keuken uitgevoerd in één kleur creëert rust, maar is ook weer niet saai. Met de juiste details en accessoires creëer je een stijlvol interieur. Minimalistisch en rustig is één van de keukentrends van 2019. Dankzij deze trend vallen uw geavanceerde keukenapparaten meer op in uw keuken. In onze showroom bij Vreys Keukens in Lommel vindt u enkele mooie realisaties.

 

  1. Greeploos, strak & minimalistisch: moderne keukens…

 

De moderne keuken van 2019 kenmerkt zich door weinig ronde vormen en overbodige tierlantijntjes. hebt ze in alle kleuren: wit, zwart, maar ook in aardetint en hippe kleuren. Greeploze kastjes kunnen hierbij niet ontbreken. Typisch is ook een hoge geïntegreerde vitrinekast met getinte glasoppervlakken in combinatie met ingewerkte verlichting. Ontdek onze grote variatie aan moderne keukens in onze showroom in Lommel.

 

  1. Natuurlijke materialen

 

Materialen die helemaal passen voor een keuken in deze trend zijn: (grof) hout, metaal, natuursteen, marmer en beton. Natuurgetrouw gebruik van deze materialen is hierbij het sleutelwoord, waarbij het draait om het gebruik van de natuurlijke materialen op een monumentale manier. Bruintinten staan waak centraal. Een zwarte rvs-kraan kan nog steeds, maar deze wordt vaker vervangen voor een koperen kraan met koperen spoelbak vanwege het warme accent. Nieuwe kleuren van onze leverancier Dekker Zevenhuizen geven precies het Raw Rituals effect. Ontdek hoe een natuurlijk werkblad in uw keuken zou passen door middel van een 3D-ontwerp van Keukens Vreys uit Lommel.

 

  1. Een keuken om te wonen én te leven

 

De keuken wordt steeds meer een plek om te wonen en te leven. Vaak wordt er gebruik gemaakt van twee delen, een kookgedeelte en een woongedeelte. Enerzijds de praktische zaken zoals alle kookapparatuur, koelkast en vaatwasser terug. Anderzijds vaak een eiland met barkrukken of een ruime tafel te zien om gezellig met het gezin te genieten. Wij ontwerpen samen uw droomkeuken. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom in Lommel en we bouwen samen aan uw keuken.